Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje je korisno za tvrtke, a osobito za vlasnike malih ili srednjih tvrtki, koje se bore s određenim problemima ili koje žele poboljšati svoje poslovanje. Uz pomoć i višegodišnje operativno iskustvo MaLu poslovnog savjetovanja, Vaša tvrtka može dobiti objektivne savjete i perspektive koje možda nisu trenutno dostupne unutar organizacije.

U okviru procesa poslovnog savjetovanja, obično provedemo neko vrijeme u samoj tvrtki, komunicirajući s ključnim osobama kako bi utvrdili što su ključne poteškoće i kako i na koji način tvrtka može poboljšati svoje poslovanje. Nakon što zajednički identificiramo ključne poteškoće i prilike koje se nude, razvijamo plan aktivnosti koji će tvrtki pomoći u postizanju svojih ciljeva te kontinuiranim praćenjem i evaluacijom poduzetih aktivnosti, pratimo ostvarenje zajednički definiranih ciljeva kako bi vidjeli što funkcionira dobro, što treba promijeniti i kako možete dalje poboljšavati vaše poslovanje.

Temeljem dugogodišnje rada u više velikih svjetskih korporacija i vođenja niza uspješnih projekata, usko smo specijalizirani u segmentima:

  • Strateškog savjetovanja – koje se fokusira na dugoročno planiranje i strategiju tvrtke. Ovo znači jasno definiranje vizije, ciljeva i biznis plana, kako biste točno znali gdje idete i kako će te tamo stići.
  • Prodaja – kako povećati prihod tvrtke pomoću optimizacije prodaje, optimizacije distribucionih kanala prodaje, optimizacije klijenata i optimizacije biznisa.
  • Ljudski resursi – pomoć pri zapošljavanju novih djelatnika, treniranju i edukaciji zaposlenika, poslovnoj etici i motivaciji.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: