Situacijsko vodstvo

Vodstvo se smatra svaki pokušaj utjecanja na druge. Također možemo kazati kako je to međusobni utjecaj, voditelja na zaposlenika, u određenoj situaciji, koji pridonosi ostvarivanju jasnih ciljeva, te ne postoji niti jedan jedini stil vodstva koji je uspješan u svim situacijama.

MaLu poslovno savjetovanje u okviru pružanja svojih usluga nudi modul „Situacijsko vodstvo“ koji je namijenjen kako malim tvrtkama, tako i korporacijama ili neprofitnim organizacijama, u svrhu razvijanja komunikacije, suradnje i razumijevanja unutar članova tima. Ovaj osmišljen modul praktično, operativno i brzo pomaže prilagođavanju vođenja članova tima specifičnoj situaciji u kojoj se nalaze voditelji i podređeni. Usvojene vještine se koriste kako bi se prilagodio stil vođenja prema potrebama, sposobnostima i motivaciji podređenih, te ciljevima.

Osnovna svrha modula „Situacijsko vodstvo“ je naučiti voditelje prilagođavati svoj stil vođenja u skladu sa situacijom u kojoj se nalaze. Konkretno, situacijsko vodstvo pretpostavlja da se ljudi mogu različito voditi u različitim situacijama i da ne postoji jedan univerzalni stil vođenja koji je uvijek najbolji. Prenoseći svoje višegodišnje iskustvo u praksi, mi učimo i pomažemo voditeljima kako biti spreman prilagoditi svoj stil vođenja kako bi se najbolje nosio sa situacijom i kako bi pomogao podređenima da postignu ciljeve organizacije.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: